8.1.2020

Hyvä tietää hiustenvärjäyksestä

K-16

Noudatamme hiusvärien osalta K-16 säännöksiä. Käyttämissämme hiusväreissä on mainittu, että tuotetta ei ole tarkoitettu alle 16-vuotiaille. Olemme velvollisia noudattamaan käyttämiemme tuotteiden suosituksia ja haluamme taata mahdollisimman turvallisen palvelun asiakkaillemme, joten toivomme vanhemmilta yhteistyötä tässä asiassa. Lisätietoa löydät Teknokemian yhdistyksen sivulta. Nuoren iho on herkempi kuin aikuisen, emmekä halua altistaa nuorta voimakkaille kemikaaleille liian nuorena. Tästä syystä emme tee kemiallisia käsittelyjä (väri/permanentti) alle 16-vuotiaille.

Allergiat

Hiusväri saattaa aiheuttaa allergisen reaktion, joka joissain harvoissa tapauksissa voi olla vakava. Mikäli muutaman päivän sisällä värjäyksestä ilmenee kutinaa, punoitusta tai näppylöitä hiuspohjassa tai iholla, silmien ja/tai kasvojen turpoamista, rakkuloita tai vetistystä hiuspohjassa ja /tai iholla, ota yhteys lääkäriin. Mikäli olet saanut aikaisemmin reaktion hiusten värjäämisestä tai mustasta hennatatuoinnista, älä käytä hiusvärejä. Mustat hennatatuoinnit ovat todellinen riski, ethän laitata niitä itsellesi tai lapsillesi esim. lomamatkoilla!

Kotivärit

Kun haluat värjätä hiuksesi itse kotona, meiltä löydät tarkoitukseen sopivat sävytteet ja suoravärit. Kampaajamme opastavat mielellään oikean sävyn valitsemisessa. Voit ostaa sävytteitä myös verkkokaupastamme. Sävyttävillä shampoilla ja hoitoaineilla saat aikaan hienovaraisen muutoksen ja ylläpidät vaaleiden hiusten toivottua sävyä. 

suuret värimuutokset

Mikäli haluat muuttaa hiustesi väriä esim. tummasta vaaleaksi, suosittelemme kääntymään ammattilaisen puoleen, joka osaa arvioida hiustesi kunnon ja sen miten haluttu muutos on parasta tehdä. Voit halutessasi varata ajan värikonsultaatioon, jossa käydään läpi hiustesi nykytilanne ja toivomasi lopputulos. Voit ottaa mukaan kuvia toivomastasi hiustyylistä. Teemme alustavan suunnitelman käytettävistä tekniikoista ja saat hinta-arvion siitä, mitä toiveesi mukainen hiusvärin toteutus tulisi maksamaan. Löydät värikonsultaation nettiajanvarauksemme kohdasta monivärit/raidat.

Kasvivärit

Kasvivärjäys ovat aivan oma maailmansa ja siihen on olemassa oma koulutuksensa. Emme ole käyneet ekokampaajan koulutusta ja jätämmekin kasvivärit alan ammattilaisten tehtäväksi. Raahessa sinua palvelee kasvivärjäyksissä Ekokampaamo-parturi Hiusmeri. Vaikka hiuksesi olisi värjätty aiemmin kasviväreillä, ne voidaan värjätä myös perinteisillä väreillä. Ainoastaan vaaleammaksi värjätessä tulee joitain rajoitteita vastaan. Kerrothan siis meille, jos olet värjännyt hiuksesi aiemmin kasviväreillä ja tulet meille hiustenvärjäykseen.

Värin ylläpito kotona

Kauniista hiusväristä kannattaa pitää huolta. Hyvällä hoidolla hiuksesi säilyvät hyväkuntoisina, kiiltävämpinä ja väri kauniina. Jotkin värisävyt, esim viileät tai pastelliset vaaleat, vaativat erityistä hoitoa pigmenttipitoisilla tuotteilla. Meillä on laaja valikoima hiustenhoitotuotteita, joista valitsemme juuri sinun hiuksillesi sopivat tuotteet. Halutessasi voit ostaa ne myös verkkokaupastamme.