16.12.2020

5 vinkkiä lahjan valintaan

Lahjan valinta voi olla joskus hankalaa, vaikka tarjontaa on paljon.  Lahjan saajalla on jo kaikkea tarpeellista tai haluat muistaa useita lahjansaajia ja budjetti on rajallinen. Tai joskus ei vaan keksi mitään kivaa.

Seuraavassa on 5 erilaista lähestymistapaa lahjan valintaan ja miten me voimme niissä palvella.

1. Kestävää ja hyödyllistä - koneet ja laitteet

Kiharrin, fööni tai kenties trimmeri parran muotoiluun? Hiustenmuotoiluun käytettävät laitteet kannattaa hankkia ammattilaiselta. Silloin saat laadukkaampia, ammattikäyttöön tehtyjä laitteita, ja voimme opastaa valinnassa.

Kihartimia, suoristusrautoja ja muita hiusmuotoilulaitteita on monenlaisia eri käyttötarkoitusta varten. Ylivoimaisesti suosituin kiharrinmallimme pitkille hiuksille on Revolv’it, jota on saatavana 4 eri kokoa. Lyhyille hiuksille ostetaan eniten joko perinteistä BabylissPro harjakiharrinta tai 3 osaista ilmakiharrinta.

Miehille tarjoamme trimmerin parran siistimiseen ja voi sillä siistiä niskahiuksetkin. Kysyttyä nenä-ja korvakarvatrimmeriä on kahta eri mallia, joista toinen soveltuu myös kulmakarvojen siistimiseen.

Kaikki meillä myynnissä olevat laitteet näet tästä.

2. pois kulutettavaa tavaraa tai palvelua

Jokaisella meillä on jokin lahjaksi saatu esine, josta oikeasti haluaisi luopua, mutta ei muka vaan voi... Älä siis tuhlaa rahojasi turhiin tavaroihin, joista tulee lahjansaajalle vain riesa.

Lahjakortti parturiin  tai kampaamoon on hyvä aineeton lahja. Lahjan saaja voi päättää itse mitä hän sillä ostaa, palvelua vai tuotteita.

Shampoota ja hoitoainetta tarvitaan aina. Jos osaat vähän kuvailla meille lahjan saajan hiuksia, autamme tuotteiden valinnassa. Tuotteita löytyy sekä miehille että naisille ja valinnanvaraa on aina edullisista tarjoustuotteista, hintavampiin luksustuotteisiin.

Osta siis lahja, joka tulee käytettyä pois eikä jää kaapin perälle.

3. Pientä kivaa

Monta lahjan saajaa, mutta olisi kiva ilahduttaa kaikkia? Budjetti on rajallinen, ja haluaisit kuitenkin ostaa jotain muuta kuin suklaarasian?

Meiltä löytyy paljon kivoja ja edullisia tuotteita, jotka sopivat lahjaksi. Hiuskorut, harjat ja monet hiustuotteet menevät hinnaltaan 5-20€ väliin. Kerro vaan rohkeasti, että etsit jotain edullista, niin katsotaan yhdessä mitä löytyisi. Hiuskorut löytyvät toistaiseksi vain parturi-kampaamon valikoimasta, harjoja ja kampoja on myös verkkokaupassa.

Pienet ja isommatkin tytöt rakastavat hiuskoruja, niitä voi yhdistää esimerkiksi prinsessaharjan kanssa samaan pakettiin.

Meiltä löydät ihanat hiuskorut itsele tai lahjaksi!

4. Hemmottelua ja luksusta

Hänellä on jo kaikkea, mitä siis keksisit? Tavalliset shampoot ja hoitoaineet tuntuvat arkisilta ja haluaisit antaa jotain enemmän?

Todellista luksusta ja hemmottelua voit lahjoittaa hiustuoksun, hiusöljyn tai ylellisen hiusnaamion muodossa. Balmain hiussoljet kullatulla logolla ovat oiva lahja laatua arvostavalle. Miehille luksusta tarjoaa Balmain Homme tuotteet.

Lahjakortti on aina varma valinta, lahjan saaja voi käyttää sen joko ihanaan kampaamohetkeen tai valita mieleisiään tuotteita.

5. Kotimaista tai paikallista työtä

Lahjakortilla parturi-kampaamoon tuet raahelaista työtä. Summan voit valita itse ja lahjan saaja päättää mihin palveluihin tai tuotteisiin hän sen käyttää.

Tuotepuolella kotimaisten tuotteiden osuus on kasvanut todella paljon valikoimassamme. Kotimaiset tuotteet sijoittuvat hinnaltaan pääosin 11€ - 25€ välille. Kun siis lahjan valintakriteereissä painaa kotimaisuus, tee valinta näiden tuotteiden joukosta:

  • Sim Forme Essentials - Kotimaista kauraöljyä sisältävät tuotteet hiuksille
  • Sim DS - hajusteettomat tuotteet hiustenhoitoon ja muotoiluun
  • Sim System 4 - hiuspohjan hoitoon, hajusteeton
  • Cutrin Bio+ - hiusten ja hiuspohjan hoitoon
  • Cutrin Vieno - hajusteeton (aerosolit valmistettu Ruotsissa)
  • Cutrin Routa - miehille (shampoo valmistettu Suomessa, vaha Ruotsissa)
  • BPhair - oululaisen Anne Kaismon kehittämä tuotesarja, myös miesten tuotteita
  • Famo - palashampoot ja hoitoaineet, myös koirakavereille oma shampoo- ja hoitoainepala
  • Four Reasons No Nothing - hajusteettomat tuotteet hiustenhoitoon ja muotoiluun 
  • Four Reasons Color Mask - sävyttävät hoidot ja shampoot

osta lahjat helposti 

Liikkeessämme vältät markettien ruuhkat ja saat asiantuntevaa opastusta lahjan valintaan. Paketoimme lahjat puolestasi.

Jos haluat shoppailla kotisohvalta käsin, klikkaa itsesi verkkokauppaamme, sieltä löydät suurimman osan tuotteista ja voit maksaa myös Klarnan laskulla tai osamaksulla.

Lahjakortin parturi-kampaamoon voit ostaa joko liikkeestämme tai tästä.

Tervetuloa lahjaostoksille!