henkilökunta

henkilökunta

 

Anne

Anne on keskittynyt naisten hiusten leikkauksiin, värjäyksiin ja kampauksiin. Hänen mieluisimpia töitä ovat pitkien hiusten kampaukset ja vaalennukset. Annen tyyli työskennellä on rauhallinen ja asiakkaan toiveita kuunteleva. Visuaalisuutta arvostava Anne harrastaa leipomista ja käy kuntosalilla sekä huolehtii itsestään, perheestään ja koirastaan.

Ajanvaraus
#annekampaamobrahe


Raija

Raija on yksi harvoja partureita, jolla on klassinen parturikoulutus. Raija leikkaa siis vain miesten hiuksia, ja hänen sujuvaa työskentelyään jäävät mielellään muutkin seuraamaan. Tämä touhukas aamuvirkku pyörittää koneellisen pyykkiä ennen kuin muu porukka ehtii paikalle. Leipomisesta, käsitöistä, ruuanlaitoista ja urheilusta innostuva Raija pitää huolen siitä, että kun jotain on sovittu, niin se myös pidetään.

Ajanvaraus puhelimitse:
08 223 7454


Raisa

Raisa on sporttinen tehopakkaus, jolla on aina monta rautaa tulessa. Hän ei arastele suuriakaan muutostöitä, ja tuo rohkeasti esiin oman näkemyksensä. Kestävyysjuoksua ja kuntosalia harrastava Raisa arvostaa perheen kanssa vietettyä aikaa. Hänen vahvuuksiaan ovat hiusten leikkaukset ja värjäykset. Mieluisia toitä ovat ovat myös teknisesti haastavat raidoitukset ja permanentit.

Ajanvaraus
#raisakampaamobrahe


Outi

Parturi-Kampaamo Brahen yrittäjänä Outin vastuualueisiin kuuluu mm. markkinointi, tilaukset, verkkokaupan pyöritys ja muiden sujuvan työnteon mahdollistaminen. Outi on rohkea ja ennakkoluuloton moniosaaja, joka ei vähästä hätkähdä. Kissoista ja puutarhan hoitamisesta pitävä Outi ottaa asiat vastaan rauhallisesti, jalat maassa.

posti@kampaamobrahe
08 223 7454