31.12.2016

Mitä tapahtuikaan vuonna 2016?

Vuosi on taas vierähtänyt, ja paljon kiitoksia teille ihanat asiakkaamme! Sillä ilman teitä ei olisi meitä, ja mikäs sen mukavampaa kuin tehdä kauniita hiuksia mukaville asiakkaille.

Vuoden lopussa on tapana vähän katsoa taaksepäin ja miettiä mitä on saatu aikaan ja mitä vuosi toi tullessaan. Meillä olikin vaiherikas vuosi. Susa muutti jo viime vuoden puolella Ouluun ja jäikin siten keväällä pois meiltä, joten hieman vajaalla miehityksellä kesä mentiin. Mutta syksyllä saimme kaivattua lisävahvistusta, kun Anne aloitti työt elokuussa. Nyt pystymme taas vastaamaan paremmin kysyntään ja moni teistä onkin jo päässyt Annen taitaviin käsiin.

Kérastase Confidentiel

Vuoden ehdottomasti isoin juttu oli se, kun meidät valittiin Kérastase Confidentiel -klubiin. Tähän ryhmään kuuluu Suomessa vain noin 40 kampaamoa, ja olemme todella ylpeitä saadessamme kuulua tähän etujoukkoon. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että tulevaisuudessa voimme tarjota teille laajemman ja ammattitaitoisemman valikoiman hiusten ja hiuspohjan hoitopalveluja. Käytössämme on erilaisia laitteita, joilla voimme tutkia, pestä ja hoitaa erityisesti hiuspohjan ongelmia tehokkaammin. Luonnollisesti tähän kokonaisuuteen kuuluu osana syventävä koulutus, josta olikin syksyllä jo ensimmäinen osio. Tuotetuntemus sekä hiuksen ja hiuspohjan rakenteen tunteminen ovatkin avainasemassa onnistuneessa hiustenhoidossa ja tuotteiden valinnassa. Odotammekin mielenkiinnolla mitä kaikkea tämä klubijäsenyys tuo tullessaan.

Vuoden tuote

Päätimme myös valita jokainen oman vuoden tuotteen. No kuinkas kävikään, me kaikki olimme valinneet saman tuotteen, joten ei liene epäilystäkään mikä on ollut se meidän huipputuote.

Kerastase-L_incroyable-Blowdry-150-ml.jpg

Kampaamo Brahen valinta vuoden 2016 huipputuotteeksi: Kérastase L’incroyable föönausemulsio.

Kérastase L’incroyable föönausemulsio on aivan uudenlainen muotoilutuote joka mahdollistaa hiusten uudelleenmuotoiltavuuden aina uudestaan ja uudestaan… Lisäksi se antaa hiuksille kiiltoa ja muotoiltavuutta, sitä voidaan käyttää yhdessä muiden muotoilutuotteiden kanssa tai yksistään. Me olemme olleet aivan ihastuneita tämän tuotteen toimivuuteen ja monikäyttöisyyteen. Suosittelemme lämpimästi! (Lisää tietoa tuotteesta voit katsoa verkkokaupastamme.)

 

kardashian_beauty_hair.jpg

Kardashian Beauty Hair tuotesarja pääsi yllättämään meidät.

Vuoden yllättäjäksi voisimme nimetä Kardashian Beauty Hair -sarjan. Rehellisyyden nimissä on tunnustettava, että meillä oli paljon ennakkoluuloja tämän sarjan suhteen, että myydäänkö tätä vain nimellä. Epäilykset kuitenkin alkoivat heräämään, kun tuotesarja alkoi liikkua verkkokaupasta odotettua enemmän, jotainhan siinä täytyi siis olla. No niinpä otimme kaikki tuotteet koekäyttöön, ensin testasimme itsellemme, (no, taisi siinä perheenjäsenetkin joutua koekaniineiksi) ja kun ne osoittautuivat ihan hyviksi, niin sitten myös asiakkaille. Lopputuloksena totesimme että ne ovat hyvin toimivat perustuotteet, jotka sopivat suomalaiselle hiuslaadulle. Hintakaan ei päätä huimaa, joten otimme nämä hittituotteet myös kampaamon valikoimiin. (Raudat, föönit, harjat ja kammat ainakin toistaiseksi vain verkkokaupan kautta.)

Niin, vuosi on siis taas vierähtänyt, ja uusi on tuloillaan. Hiusmuodissa povataan että kiharat tulevat taas muotiin 80-luvun tyyliä mukaillen, saapa nähdä miten käy, nähdäänkö Raahenkin kaduilla tuulen tuivertamia kiharakampauksia.


”Malja hetkille hyville menneille,
kaksi toiveille tuleville.
Uusi vuosi tuokoon mukanaan
suunnan hyvästä parempaan.
Helmeilevän hilpeää uutta vuotta!”