22.2.2020

Hajusteherkän ostosreissu

kauppareissun haasteet

”Pesuaine on kohta käytetty ja pitäisi lähteä ostamaan uusi. Henkeä ahdistaa jo ajatuskin kaupan kemikaaliosastosta. Ja entäpä jos tuotteen paikkaa on vaihdettu, miten sen sieltä äkkiä löytää, ettei tukehdu kokonaan tai migreenikohtaus iske päälle?”

Tämä on tuttu tilanne monelle. Parturimme Raija on herkistynyt voimakkaasti hajusteille ja äskeinen oli hänen kertomuksensa siitä miltä tuntuu, kun pitäisi mennä ostamaan kaupasta pyykkipulveria. Onko sinulla sama tilanne hiustuotteiden suhteen? Tai olisiko kiva kokeilla joskus jotain muutakin, eikä aina sitä samaa shampoota, minkä on kerran onnistunut hyllystä löytämään?

Helpompi vaihtoehto

Ajattelimme helpottaa tilannettasi siten, että keräsimme kaikki hajusteettomat tuotteet samaan hyllyyn. Ne löytyvät nyt parturipisteen läheltä. Lisäsimme samalla hajusteettomien tuotteiden määrää. Parturi-kampaamomme ei ole kuitenkaan täysin hajusteeton ja käytämme työskennellessämme sekä hajusteettomia että hajustettuja tuotteita. Siksi tiloissamme tuoksuu aina jonkin verran. Parturipisteen luona käytetään kuitenkin vähiten kemikaaleja, ja siinä on vieressä tehokas ilmanpuhdistin. Siksi sijoitimme tuotteet siihen, jotta voisit tutustua niihin hieman helpommin. Ymmärrämme erittäin hyvin, jos silti arkailet tulla ostoksille herkkyytesi vuoksi. Huikkaa vaan ovelta, että tarvitset apua, niin tuomme pyytämäsi tuotteet, vaikka pihalle asti.

Ostoksille kotisohvalta

Voit tutustua tuotteisiin myös kotonasi. Verkkokauppamme valikoimasta löydät samat tuotteet, ja joistain tuotteista on tarjolla myös pieniä matkakokoja ja isompia litran pulloja. Ostaessasi tuotteet verkkokaupan kautta, sinun tarvitsee vain noutaa ne pikaisesti liikkeestämme. Voit valita myös haluamasi postin tai matkahuollon noutopisteen, jos haet tuotteesi mieluummin sieltä.

Tarjolla olevat tuotteet

Hajusteettomista tuotteista löytyy useita vaihtoehtoja hiusten pesuun, hoitoon ja muotoiluun. Hajusteettomia tuotesarjoja ovat Sim Sensitive DS, Cutrin Vieno ja kevään aikana saamme valikoimaan myös uudistuneen NoNothing -sarjan. Lisäksi Lorealin muotoilutuotteista Pure-merkinnällä olevat tuotteet ovat hajusteettomia. Hiuspohjan hoitoon kehitetty System4 tuotesarja on hajusteeton, mutta joidenkin sarjan tuotteiden raaka-aineet tuoksuvat, esim oil cure hoitoaine sisältää mentholia. System4 tuotteet ovat sopineet kuitenkin monille hajusteherkille. Verkkokaupassa näet näiden tuotteiden raaka-ainelistan, joten voit tarkistaa sieltä sopiiko se sinulle.

Mukavaa, helppoa ja turvallista

Hajusteettomia hiustuotteita on nyt helposti ja hyvin saatavilla, ne ovat laadukkaita ja parturimme Raija on testaillut niitä innokkaasti. Tule kysymään tuotteista lisää ja uskaltaudu rohkeasti kokeilemaan uusiakin tuotteita. Voit muotoilla ja hoitaa hiuksiasi aivan kuin haluat - ilman hajusteita!