Noudatamme hiusvärien osalta K-16 säännöksiä. Useimmissa hiusväreissä on ohjeena, että tuotetta ei ole tarkoitettu alle 16-vuotiaille. Yhä nuoremmat aloittavat hiustenvärjäämisen, mikä  altistaa voimakkaasti herkistäville aineille ja voi sitä kautta lisätä riskiä allergisille reaktioille.  Joitain värejä voi nykysuositusten mukaan käyttää nuoremmillekin, mutta valikoima on rajallinen. Alle 12-vuotiaille emme tee kemiallisia käsittelyjä ollenkaan (väri tai kihara). Olemme velvollisia noudattamaan käyttämiemme tuotteiden suosituksia ja haluamme taata mahdollisimman turvallisen palvelun asiakkaillemme, joten toivomme vanhemmilta yhteistyötä tässä asiassa. Lisätietoa löydät Tukes:n ja Teknokemian yhdistyksen sivuilta.

Hiusväri saattaa aiheuttaa allergisen reaktion, joka joissain harvoissa tapauksissa voi olla vakava. Mikäli muutaman päivän sisällä värjäyksestä ilmenee kutinaa, punoitusta tai näppylöitä hiuspohjassa tai iholla, silmien ja/tai kasvojen turpoamista, rakkuloita tai vetistystä hiuspohjassa ja /tai iholla, ota yhteys lääkäriin. Mikäli olet saanut aikaisemmin reaktion hiusten värjäämisestä tai mustasta hennatatuoinnista, älä käytä hiusvärejä. Mustat hennatatuoinnit ovat todellinen riski, ethän laitata niitä itsellesi tai lapsillesi esim. lomamatkoilla!

Kun haluat värjätä hiuksesi itse kotona, meiltä löydät tarkoitukseen sopivat Wellan Color Touch- sävytteet sekä Color Mask ja Color gloss -haudehoitovärit. Kampaajamme opastavat mielellään oikean sävyn valitsemisessa. Mikäli haluat muuttaa hiustesi väriä esim. tummasta vaaleaksi, suosittelemme kääntymään ammattilaisen puoleen, joka osaa arvioida hiustesi kunnon ja sen miten haluttu muutos on parasta tehdä.