Iho ja hiukset kertovat hyvinvoinnistasi

Hiusten ja ihon hyvinvointi on osa terveyttä. Kauniit hiukset ja hyvinvoiva iho tuottavat hyvää oloa, mutta myös heijastavat kehon hyvinvointia. … Lue lisää »

Mitä tapahtuikaan vuonna 2016?

Vuosi on taas vierähtänyt, ja paljon kiitoksia teille ihanat asiakkaamme! Sillä ilman teitä ei olisi meitä, ja mikäs sen mukavampaa kuin tehdä kauniita hiuksia mukaville asiakkaille. Vuoden lopussa on tapana vähän katsoa taaksepäin ja miettiä mitä on saatu aikaan ja … Lue lisää »

Pestäänkö?

Tämän kysymyksen olet varmasti kuullut tullessasi hiustenleikkuuseen. Miksi haluaisimme pestä hiuksesi?  Ei sen vuoksi että saksemme tylsyisivät – meillä on kyllä useita saksia, ja parhaimmilla leikkaammekin aina vain juuri pestyjä hiuksia. Eikä sen vuoksikaan että hiuksesi olisivat likaiset, olethan saattanut ne … Lue lisää »

Hyvä tietää hiustenvärjäyksestä

Noudatamme hiusvärien osalta K-16 säännöksiä. Useimmissa hiusväreissä on ohjeena, että tuotetta ei ole tarkoitettu alle 16-vuotiaille. Yhä nuoremmat aloittavat hiustenvärjäämisen, mikä  altistaa voimakkaasti herkistäville aineille ja voi sitä kautta lisätä riskiä allergisille reaktioille.  Joitain värejä voi nykysuositusten mukaan käyttää nuoremmillekin, … Lue lisää »